Филтър

 • Цена
  лв - лв
 • НАПРЕЖЕНИЕ
  0
  0
  0
  0
 • Марка
  0
MAKITA

Корпорация MAKITA се нарежда сред най-опитните и авторитетни производители на професионални инструменти в целия свят. В световен мащаб MAKITA е най-големият производител на акумулаторни инструменти. Общият брой на инструментите, произведени в цял свят, варира около 10 милиона броя годишно, а в предлаганата продуктова гама от машини има повече от 1000 модела.      

Производство с изпитана технология

MAKITA създава производство, предназначено за световния пазар. Производството в заводите в Япония, Китай, САЩ, Обединеното кралство, Румъния, Бразилия и Германия протича с помощта на най-напредналите технологии и под строг контрол на качеството. В изследователския център на компанията в Нисин и в центъра за дизайн във завода в Токио се извършват  важни предварителни проучвания преди започването на производството. Продуктите MAKITA са произведени с внимателно подбрани компоненти и се разпространяват в цял свят. Корпусите и оригиналните резервни части са изработени от висококачествени материали и надхвърлят очакванията и на най-взискателните потребители

Пълен контрол на качеството

За да отговарят продуктите ни на изключителните стандарти за качество, в производствения процес и в процеса на сглобяване се извършва междинно изпитване. Всеки продукт, преди да напусне производството, се подлага на окончателно изпитване в съответствие със стандарт ISO 9001:2000. MAKITA осигурява изключително качество на своите продукти.


MAKITA

Промо
179,00лв 161,00лв
Промо
286,00лв 258,40лв
Промо
Промо
Показани са от 1 до 20 от общо 79 резултата на (4 страници)