Добре дошли в онлайн портала на zavarachnatehnika.bg!

Zavarachnatehnika.bg е собственост на Микор Трейд ЕООД. Нашата мисия е да  Ви предложим  всичко необходимо за Вашият работен процес. Без значение дали се нуждаете от заваръчни апарати, заваръчна тел и електроди, предпазна екипировка или консумативи за рязане, шлайфане и полиране на детайлите – ще го откриете при нас. Ако желаете да оборудвате своя домашна работилница, автосервиз  или индустриален цех – ние ще Ви насочим към подходящото оборудване, съобразено изцяло с Вашите изисквания.
Залагаме само на доказани европейски производители, тъй като нашата амбиция е Вие да получавате само най-доброто. Гарант за качеството на продуктите са нашите партньори – Lorch -Германия, Rehm -Германия,  Parweld -Англия, Harco – България,  Bosch – Германия, Alfra – Германия, Rhodius – Германия и много други.
Zavarachnatehnika.bg  не е просто онлайн магазин!
Ние знаем, че е трудно да се вземе решение за купуване на заваръчна техника в онлайн пространството. Причина за това може да бъде недостатъчната информация за продукта, неясните технически параметри и много други фактори. Именно по тази причина сме се постарали на нашият сайт Вие да намерите подробна техническа информация за предлаганите артикули. Ще имате възможност да разглеждате видео материали и много снимки. В нашият блог ще публикуваме актуална информация за новостите в заваръчните технологии, подробно описание на заваръчните процеси, разработени от различните производители и много други интересни неща... Винаги сме на Ваше разположение за помощ при избора на най-подходящият за вашата работа продукт.
Нашият екип има дългогодишен опит в продажбите и предлагането на индивидуални клиентски решения в областта на заваряването и затова ние осигуряваме персонален подход към всеки един свой партньор, като основната ни цел е да задоволим максимално ефективно неговите нужди.
Ние Ви предлагаме , както компетентна техническа информация, така и демонстрация в удобно за Вас време и място. Вярваме, че това е правилния подход - да можете да видите избрания продукт в работни условия, да се уверите сами в качествата и експлоатационните му възможности.  
Ние сме на Ваше разположение и за монтаж и пускане в експлоатация, обучение на персонала за работа с оборудването, гаранционно и следгаранционно обслужване.